28/04/2021, Saat: 02:17
(27/04/2021, Saat: 15:54)Bakkal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun @muhendisbey
Deneyimlerinizi paylaşmanız iyi olacaktır.
Break in hususunu atlamayın lütfen
çok teşekkür ederim. paylaşacağım. break in de sadece ters ve siyah kılları kesip fırçaya zaman tanıyarak yapmaya çalışıyorum. ilk gün soğuk suda bekletip kılları kesiyorum sonra köpürtüp 1 gün bekletip kokusunu alıyorum. sonrası da fırçanın kendisine kalıyor
(27/04/2021, Saat: 16:31)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"muhendisbey" Omega 10051'i severek kullanırım. Minik ama omurgalı bir fırçadır. Omurgalı yapısından dolayı günlük kullanımda cildi zorlayabilir. Kasede köpük hazırlamada yetersiz kalacağı gibi, kısa sapından dolayı kullanışsız olacaktır. Kullanımı eğer 2-3 günlük sakalda, yüzde köpürtme şeklinde ise ve cildiniz hassas değilse idealdir. Ayrıca 10029 ve 10019'dan daha derli toplu ve yakışıklı buluyorum. Ekonomik ve az yer kaplaması da diğer artılarıdır.
ben 2-3 günde bir tıraş oluyorum ve 19 içlerinde en mantıklısı gibi durdu. ilk defa deneyeceğim, umarım bir sıkıntı yaşamam. yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Stay Sharp.