07/06/2021, Saat: 13:57
Komşum selamlar. Tecrübenizi bilmiyorum fakat geleneksel tıraşta yapılan en büyük mali hatalardan biri problemi makineden sanıp ciddi maliyet kayıpları yaşamaktır. DE89 uygun yüz hazırlığı uygun köpük uygun ekipman ve teknik ile çok güzel tıraşlar verir ki örnekle açıklayayım. Ben sakalları gayet sert ama hassas alerjik cilde sahip bir kişiyim. Ben ustura ile tıraş olmaktayım. Antalyada yaşadığım için cilt yapımda nötürü tahrişsiz tıra şbir tık daha önemli serin memleketlere göre benim için. Ben ilk alışma evremde 2 perde çıkış yönüne en son bölgesel düzeltmeler ile DE89 kullanarak tıraşımı icra ederim. Temmuz ayı favori ekipman kombinasyonum DE89 + voskhod jilet + Prorasso mentol tıraş öncesi ve tıra şkremi ( tast aköpürtüyorum ) + tıraş kolonyası + kuruluğa göre balsam tercih ediyorum. Fırça seçimim omega pro 49. Soğuk su kullanıyorum tıraşımda her anında, sadece fırçayı ılık suyla yumşatıyorum ki güzelcene yumşuyor. Özetleyeyim. Orta keskin konforlu jilet ve doğru yüz hazırlığı + köpük ile sahip olunacak en konforlu makinaya sahipsiniz. Tavsiyem Bu makine ile öğrenip bütçenizi yormayarak gc 84 tarzında orta - orta üstü bir çelik alet temin ederek daha güzel tıraşlar olmanız yönünde. Çünkü öğrendikçe bu işi daha kaliteli daha özel ekipmanlar için gayet bütçe gerekeceği. Benim DE89 um steri ledildi temizlendi silinip parlatıldı ve çekmecede 1 senedir minik oğlumun büyümesini beklemektedir.