01/11/2012, Saat: 03:37
(23/02/2012, Saat: 17:54)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı yorumlarda üst parça jileti iyi sıkıştırmıyor ve tıraş esnasında ses ve titreme yapıyor diye yazıyor. Gerçi merkür için üretim hatalarından sıklıkla bahsediliyor mesela hd için jilet açıklıkları iki tarafta aynı değil ya da progress için ayar her seferinde yer değiştiriyor rakamlara uymuyor, futur için iki taraf farklı açıklıkta gibi. Futur veya herhangi bir Merkür kullanan arkadaşlar bu tip durumlarla karşılaştınız mı?
Üstadım, bayağı zaman gecmis ancak ben futurumu alalı birkaç hafta oldu, dolayısıyla yorum yapabilecek seviyeye ancak geldim, bahsettigin jileti titretme sorunu bir kez basıma geldi, sanki kor bir jiletle tersten almaya calisiyormussunuz gibi bir his oldu ve jilet tabiri caizse çatır çatır titredi. Jileti söküp takınca problem gecti. Bu basıma yaklaşık 20 kullanım sonra geldi, ne kadar sık olacak bakalım göreceğim. Bazı kullanıcıların eline üretim hatası, orantisiz aletler gecmis, benimkini gelince hemen inceledim jilet tutucusu simetrikti, ağız açıklıkları da gözle bakınca simetrik görünüyordu, tiras esnasında da bir problem olmuyor. Bu jileti titretme olayı gercekten hoş değil, şimdiye kadar makine ile ilgili tek şikayetim bu.