15/10/2021, Saat: 01:33
(02/09/2020, Saat: 22:05)klasik63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onun gibi bişey oldu evet. Ama ilk mesajda bahsettiğim gibi aslında hazır olan kendi yaptığım sabuna arkoyu dahil ettim.Ayrintili reçeteyi ilk yuz sabunu recetemi bulduğum da paylaşacağım.Ama şunu soylemeliyim malzemeler zaten halı hazırda evde bulunan malzemeler olduğu için benim için ekstra bir maliyeti olmadi. Sıfırdan yapmayı düşünen arkadaşlar kaliteli sabun bazı ve değerli yağlardan almak zorunda. Tabi ben hobi olarak deneme amaçlı yaptım ticari hiçbir yanı yok.
Komşum çalışmalarına devam ediyorsan istediğin sabunu çok daha iyi şekilde arko kullanmadan arkonun kokusunu karıştırmadan modifiye edebilirsin. Stearic asit ile baz sabun yapıp modifiye etmek istediğin sabunu bu stearic asitten elde ettiğin baz sabun ile karıştır. 1e bir oran kullanırsan hangi sabun olursa olsun çok güzel kıvam veren tıraş sabunu elde edebilirsin, hemde sabunun esansını korumuş olursun başka esansla karıştırmamış olursun. Bana ilham verdin komşum, şimdi bir tane pembe dove modifiye edeceğim.