05/09/2022, Saat: 16:40
(05/09/2022, Saat: 12:45)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende yıllardır Sedef jiletli ustura ile tıraş oluyorum. İlk başlarda acemilikten çok kesik attım ama sonraları teknik oturdukça çok rahat tıraş oldum. Kesik atılan bölgeye şap sürer devam ederdim. Jiletli usturanın kesiği hafif olur. Size tavsiyem çok keskin olmayan jilet ile tıraş olmanız. Bence tiger jilet size göre isteseniz de kesik atmanız biraz zor.
Ayrıca jiletli usturada ustalaşmadan çeliğe geçmeyin. Tıraşı bana göre çok keyifli ama kesik atarsanız biraz derin kesersiniz. Bana göre çeliğin jiletli usturadan daha çok dikkat isteyen bir tıraşı var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pele69 Komşum tavsiyelerin için teşekkür ederim. Şu an tedavi de senin önerin üzerine şap da sürüyorum kesik bölgelerine.
Benim anlamadığım tek nokta çok dikkatli ve sakinken ilk usturayı dokundurduğumda bu arada çok yavaş köpüğü silme hareketi yaptığımı düşünün anlamanız için daha dokunur dokunmaz kesik. Komşum çok ama çok uzun süre elime ustura almayı düşünmüyorum çelik ustura alırım saklarım Marv komşumun SOTD paylaşımlarına bakarım.