21/12/2012, Saat: 05:36
(20/12/2012, Saat: 23:59)kardioid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sedef ile bir süredir ustura denemeleri yapıyorum. İyi gittiğini söyleyebilirim; lakin benim en sorunlu bölgem olan boyun bölgesi ile usturada yeterli verimi alamıyorum. Çünkü sebebi, gırtlaktan kulağa doğru yönlenen sakalları sakal yönünde alamıyorum, bıçağı ve sapı tutması çok biçimsiz oluyor. Yani dümdüz aşağıya doğru geçtiğimde o yöne doğru çıkan sakalları yandan almış gibi oluyorum. Dolayısıyla ne kadar takla atsam da orada sakal kalıyor, fazla uğraşınca da tahriş yaşıyorum. Makineleri sapından tutup yana doğru çekebiliyorum ama usturada böyle bir şansım yok. Bu durumu yaşayan var mı?
Sanıyorum ki bu sıkıntıyı aşamayıp usturaya veda edeceğim....
http://straightrazorplace.com/srpwiki/in...ight_razor
Buradaki farkli tutus sekillerine bakabilirsiniz. Ben bu bolgede 8 numaradakine benzer sekilde tutuyorum. Eger dogru anladiysam, sizin de sorununuzu cozebilir diye dusunuyorum.
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.