06/01/2013, Saat: 05:46
Daha kisa loft alirdim dememin sebebi kisa killar daha sert karakterde olur, daha iyi masaj yapar diye dusunmem. Ama tuh tuh keske kisa olsaymis durumu yok, biraz fantazi yani. Ben ummadigim kadar iyi buldum bu fircayi. Ama az once dayanamadim bir 14830M siparis ettim 56mm stock olarak istedim.
50/50 olanlarin biraz floppy bulanlar var. Daha yumusak oldugu muhakkak ama mutlaka yuzde yayilacaktir, sizin begeninize bakan bir durum.
Ben pek de bayilmiyorum yumusacik fircalara, o yuzden 50/50'lere hic bakmadim. Rengini begenmekten ziyade de dogal olmasini istedim.
50/50 olanlarin biraz floppy bulanlar var. Daha yumusak oldugu muhakkak ama mutlaka yuzde yayilacaktir, sizin begeninize bakan bir durum.
Ben pek de bayilmiyorum yumusacik fircalara, o yuzden 50/50'lere hic bakmadim. Rengini begenmekten ziyade de dogal olmasini istedim.
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.