(10/01/2013, Saat: 18:31)yarhasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10/01/2013, Saat: 18:24)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10/01/2013, Saat: 18:22)yarhasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10/01/2013, Saat: 18:13)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://dx.com/
Burda çok var ve ucuz.
tercihim Tr deki siteler yurt dısından alısveriş yapamıyorum malesef
Kredi kartınız var mı?
kredi kartım yok banka hesap kartım var havale eft yapabiliyorum ama dediğim gibi internetten alışverişden hoslanmıyorum görerek elliyerek almak herzaman tercihimdir ankarada bildiğiniz satan yer varsa gidip görüp öle almak isterim
Ben sadece internet alışverişi için bulunduruyorum kredi kartını. Beğendiğiniz ürüne ya da benzerlerine iç piyasada bakın hoşunuza giderse siparişi verin. Alacağınız ürünün internette ayrıntılu fotoğraflarına ve incelemelerine ulaşabilirsiniz. Arada bir beklediğiniz gibi çıkmaz ise sorun değil, zaten yeteri kadar kar etmiş olursunuz o olana kadar.
İç piyasada çeşit olmuyor, olanı aramanız gerekiyor, bulunca da fiyatı pahalı oluyor.
Düzenleme: Yazmayı unuttum internet üzerinden alınca ürün hakkında daha çok bilgi sahibi oluyorsunuz. Görerek almak çözüm olmayabilir çünkü satıcılar ürün hakkında bilgi sahibi olmayabilirler ve satmak için ürünü boş yere överler. Ve bütün dükkanları da gezemezsiniz.