12/03/2013, Saat: 22:44
Bugünlerde az ,iş yerinde basıp getiriyorum,üst sınıfların velileri dertli.''çocuğum her hafta bir ağaç katlediyor'' diyen çevreciler bile var.
Bir üniversiteli velisi aylık 150 TL kartuş toner parası veriyorum diyor.'' çocuğa ''tablet kindle'' al dedim,illaki kağıttan okumaları lazımmış.Ben de bu duruma tedbir olsun diye bakınıyorum.
İlkokul da tek bir cam şırıngayla bütün sınıfı aşılayan kişi doktor değilse ilk doktor'a lise de gittim.0.7 uçlu tek kalemimle liseyi bitirdim.
Bir üniversiteli velisi aylık 150 TL kartuş toner parası veriyorum diyor.'' çocuğa ''tablet kindle'' al dedim,illaki kağıttan okumaları lazımmış.Ben de bu duruma tedbir olsun diye bakınıyorum.
İlkokul da tek bir cam şırıngayla bütün sınıfı aşılayan kişi doktor değilse ilk doktor'a lise de gittim.0.7 uçlu tek kalemimle liseyi bitirdim.
(12/03/2013, Saat: 22:33)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni nesil ilkokulda printera mi ihtiyaç duyuyor?
Biz iyi okumusuz ya,sıfır bilgisayar desteği, servis yok, alan birakan yok yuruye yuruye git gel, renkli bi kalem kutusu 2-3 defterle 5 yılda bitir işi...