31/05/2013, Saat: 13:42
Güzel günlerde kullanın,backbone ve sertlik durumlarını çok merak ediyorum.
Pazartesi ödeme yaptıktan sonra ''perşembe indirim olduğuna dair newsletter ''geldi.Bir email yazdım ve Bruno sağolsun indirimi erken yaptı.
Pazartesi ödeme yaptıktan sonra ''perşembe indirim olduğuna dair newsletter ''geldi.Bir email yazdım ve Bruno sağolsun indirimi erken yaptı.
(31/05/2013, Saat: 12:56)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fircam az once elime ulasti, acikcasi neredeyse umidi kesmeye baslamistim. Aksam eve gidip denemek istiyorum. Indirim konusu sizin icin cok guzel Ihtilaf hocam. Keske bende yararlanabilsedim.
(30/05/2013, Saat: 16:17)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 gün çok önemli değil,arayı bu kadar açmasını başkası hoş karşılamaz.
Satın alıp para ödedikten sonra,kuruluş yıldönümü indirimi gelmeden,Bruno yıldönümü indirimi yaptı.%20 indirim yani 21,22 Euro hesaba geri iade etti.Kaç satıcı bunu yapar düşünmek lazım.
(30/05/2013, Saat: 15:42)detay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hele şükür.Geç olsun, güç olmasın diyeceğiz artık.Hayırlı olsun SOC II Band sağanağın İhtilaf Üstadım.