04/06/2013, Saat: 15:43
(04/06/2013, Saat: 15:17)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abiler çok özür dileyerekten bir kaç şey sormak istiyorum umarım doğru başlık altındayımdır.
1 connaughtshaving.com dan shipping seçeneği "World Small Packets" olan bi siparişim var bu takipsiz mi demek oluyor.
2 Saçmaca gelebilir, takipsiz dediği ürünün nerde olduğunu takip edemiyoruz mu demek yoksa gümrükle alakalı bir terim mi?
3 ürünü takip edemiyorsam bu soruyu boş verin. bu site ürünü sipariş kodu gibi bir numara (RC ile başlayan ve 8 haneli olan) veriyor onunla http://www.17track.net/index_en.shtml adresinden takip etmeye çalışıyorum olmuyor. neden?
4 sitenin kendisi Roman Cart diye bi yere yönlendiriyo takip ordan mı yapılacak ?
5 Bana masraf çıkarttınız mutlu musunuz? şaka şaka bu siteyi ve kardeş blogları bulduğum için çok mutluyum. iyi oldu yani hergün tıraşolmak sıkıntı olmaktan çıktı şimdiden. bir kaç başarısız tecrübem oldu onları siparişim gelince anlatacağım.
Merhaba,
world small packets seçeneğinde kargonun nerede olduğunu takip edemiyorsunuz.Gümrük ile ilgili takip kodu değil.Romancart kısmından siparişin durumunu görebiliyorsunuz.Takipli de belki kargo durumunu buradan da görebiliyorsunuzdur(Buradan hiç takipli posta ile almadığımdan net cevap veremiyorum)Takipli istiyorsanız diğer seçenek olan international signed for world'u seçmelisiniz.Ben masrafa girdiğiniz için mutluyum tıraş artık işkenceden çıkıp keyif almaya dönüşecek