Tarkan dostum, aramıza hoşgeldiniz, birkaç mesajdır takib ediyorum sizi. daha yeni başlıyorsunuz, 3 bıçaklı mı geleneksel mi diye sorunuz var. evvela belirteyim feather ile başlamayın. bu jilete gelince eski üretim yani mcorco' nun bahsettiği iki kağıtlı olanına rastgelirseniz (mümkün ama zor) dengeli ve güzel bir jilettir. stainless jiletlerden evvel platinium olanları denemenizi öneririm. ülke içinde uygun fiyatlı ve bolca bulabileceğiniz yeşil astra buna örnektir, yine gilette 7 o' clock platinium güzel lakin bedeline değer mi diye düşündüren bir jilet, makine yahut sabun, fırça alırsanız yurtdışından 1-2 kutu isteyip deneyin derim. makine kullanmadığımdan aldığınız makinenin karakterini bilemiyorum lakin daha yumuşak jiletlere yönelin derim en azından ilk birkaç ay. böylelikle pahalı jiletlere başlarda boşuna para ödememiş olursunuz.
ek olarak, her makinenin ve jiletin konusunun altında nerede bulabileceğiniz ve nasıl karakterde oldukları bilgisi mevcuttur. sorudan daha çabuk bulmanız mümkündür.
jilet her makineye, tekniğe ve yüze göre değişen bir ürün. ancak genel karakter konusunda yardımcı olmak mümkün oluyor. aynı kişi ilk 3-4 denemede sevdiği veya sevmediği jilete birkaç ay sonra tam aksi istikamette yorumlarda bulunabiliyor.
ek olarak, her makinenin ve jiletin konusunun altında nerede bulabileceğiniz ve nasıl karakterde oldukları bilgisi mevcuttur. sorudan daha çabuk bulmanız mümkündür.
jilet her makineye, tekniğe ve yüze göre değişen bir ürün. ancak genel karakter konusunda yardımcı olmak mümkün oluyor. aynı kişi ilk 3-4 denemede sevdiği veya sevmediği jilete birkaç ay sonra tam aksi istikamette yorumlarda bulunabiliyor.