Evet nihayet beyaz R102 im geldi.3 günlük yönleri şaşırmış inatçı bir sakalım vardı tam çevre yolu gibi..İlk tıraşıma başlamadan önce arko kremle iyice bir kayganlaştırdım yüzümü.Aletin başlığı DE89'a göre daha dar ve uzun geldi bana.Açık tarakları nedeniyle deriye düşük açılarda teması da iyi.Köpüğümü kalın ve az sulu yaptıktan sonra BIC jiletimi takıp yanaklarımı almaya başladım.Diyebileceğim tek şey heralde ben şimdiye kadar tıraş olmadım ...
Berberlerde usturayla da olduğum tıraşları da hatırlardım ama fazla bastırmadan hele tekperdede bu kadar iyi iş çıkartan makine görmedim.Alman işçiliği mühendisliği sonuçta.
Neyse tıraşta çene bölgesinde 1-2 kesikle bitirdimama derind eğildi onlar da.DE 89 um var Muhle R102 ve birtane de progress alsam tıraş mevzusu benim için kahvehane sohbetine dönüşecek.
Evet değerlendirmeme geçeyim
KONFOR 8
KALİTE 10
GÖRSELLİK 10
AGRESİFLİK 10
Berberlerde usturayla da olduğum tıraşları da hatırlardım ama fazla bastırmadan hele tekperdede bu kadar iyi iş çıkartan makine görmedim.Alman işçiliği mühendisliği sonuçta.
Neyse tıraşta çene bölgesinde 1-2 kesikle bitirdimama derind eğildi onlar da.DE 89 um var Muhle R102 ve birtane de progress alsam tıraş mevzusu benim için kahvehane sohbetine dönüşecek.
Evet değerlendirmeme geçeyim
KONFOR 8
KALİTE 10
GÖRSELLİK 10
AGRESİFLİK 10