07/07/2013, Saat: 18:52
Gümrük çıkışlı 89 model BMW 3,16 almıştık.Fiyat çok uygundu bir arkadaşla ortak aldık
Enjektörlerden biri püskürtmüyor ( tamirci dilinde işiyor derler )
Arka amortisörler patlak
Ateşleme ve motor yönetim problemli
Arasıra stop ediyor ve kontaktan marş almıyor iterek yada kaydırarak vurdurmak gerekiyordu
Fren balataları bitik,hiç hidrolik de kalmamış daha sonra öğrendim.
Elektrik tesisatında sorunlar var
Benzin pompası bazen greve gidiyordu
Tork ve güç kayıpları epey fazlaydı,Gebze-Harem hattı minibüslerini zor geçiyordu.
Gençlik hevesiyle bir kaç ay kullandık sonra arabaya bir galerici talip oldu ve güzel fiyat verdi,sattık.
Arabayı galeriye çektikten sonra bizim hurda bir daha çalışmamış,epey masraf yapmışlar,motor indirmişler.Sanayi de sordum soruşturdum,galerici bize verdiği para kadarda tamire vermiş
Enjektörlerden biri püskürtmüyor ( tamirci dilinde işiyor derler )
Arka amortisörler patlak
Ateşleme ve motor yönetim problemli
Arasıra stop ediyor ve kontaktan marş almıyor iterek yada kaydırarak vurdurmak gerekiyordu
Fren balataları bitik,hiç hidrolik de kalmamış daha sonra öğrendim.
Elektrik tesisatında sorunlar var
Benzin pompası bazen greve gidiyordu
Tork ve güç kayıpları epey fazlaydı,Gebze-Harem hattı minibüslerini zor geçiyordu.
Gençlik hevesiyle bir kaç ay kullandık sonra arabaya bir galerici talip oldu ve güzel fiyat verdi,sattık.
Arabayı galeriye çektikten sonra bizim hurda bir daha çalışmamış,epey masraf yapmışlar,motor indirmişler.Sanayi de sordum soruşturdum,galerici bize verdiği para kadarda tamire vermiş