16/08/2013, Saat: 20:57
(16/08/2013, Saat: 20:01)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16/08/2013, Saat: 19:44)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: turksaat.net forumundan valjoux rumuzlu üye Adnan hayretdağ usta izmirdeki sayılı ustalardan biri, kendisine birkaç sayfa önce paylaştığım babamın saatini 3 yıl önce yaptırdım o zamandan beri 27 yıllık citizende ne bir sorun ne hassasiyetinde değişme olmadı çok memnunum,verdiği fiyatları gayet makuldur. turksaat forumdaki birkaç üye istanbuldaki bazı ustalardan memnun kalmayıp saatlerini kendisine gönderip memnun kaldıklarını söyledikleri iiçin rahatlıkla Adnan ustayı tavsiye ederim
ayrıca sendeki citizen 79 eylül veya 89 eylül üretimi ve mekanizması fotoğrafını eklediğim mekanizma resmiyle hemen hemen aynı
Evet ona yolladım. Adnan usta miyota 8205 dedi mekanizması için. Tarihini nerden anladın?
japon saat markalarında saatin seri numarasının ilk hanesi üretim yılını sonraki 2. hane(eylülden sonrası harfle) üretim ayını ,sonraki haneler o ay içinde üretilen kaçıncı saat olduğunu gösterir, eski citizenlerde 2.ve 3. haneler rakamla üretim ayını gösterir
http://trasklavuzu.blogspot.com/