25/08/2013, Saat: 19:13
(25/08/2013, Saat: 19:00)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşılaştırma için çok teşekkürler Onur hocam,fatipi aldıktan sonra bir ara r41 alma krizi çok fena bastırmıştı ama kendimi tutmuştum ara sıra yine 41 yorumlarına bakıyorum, yeni 2013 kafadan sonra 41 iyice fatipe benzemiş sanırım, tıraş yakınlığıda aynı diyorsanız almamam isabet olmuş
fakat fatiplerin kısa olanları nikel kaplı uzun saplı olanları krom kaplı diye biliyorum, uzun vadede krom kaplamalı olanı daha iyi olmaz mı? bendeki kısa saplı olanın nikel kaplama olmasından memnun değilim
yeni testleri merakla bekliyorum
Krom kaplı olan diğer saplarla kullanıldığında daha şık duruyor. Nikele başka bir sap takarsanız renk uyumsuzluğu oluyor.. Bence de krom kaplı olan daha iyi...
R41 konusunda ise;
63 yaşında bir Tıraş aleti kolleksiyoncusu aynı zamanda Berber ve Binbaşı olan bir Amerikalı arkadaşım var. Hemen hemen her aleti kullanmış, En son kendisine benim gönderdiğim R41'in kafasını kullandı. "Şimdiye kadar kullandığım en temiz tıraş veren alet, sana tıraş konusunda bildiğin herşeyi hemen hemen ben öğretmiş sayılırım ama R41'i sen bana öğrettin" dedi.