02/10/2011, Saat: 16:34
(02/10/2011, Saat: 15:36)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AOS sand alağacı kreminin bir incelemesini yazar mısın forumda komşu? Yurt dışında çok övülüyor deneme imkanım olmadı. Sandal ağacını seven biri olarak merak ediyorum.
Ben kendi cildimde (kuru ve hassas) deneme fırsatı bulduğum için kuru ciltleri oldukça iyi nemlendirme özelliği olduğunu düşünüyorum. Özellikle cildin daha çok neme ihtiyaç duyduğu kış günleri için oldukça ideal bir tıraş kremidir. TAOS kendi ürünlerinde zararlı kimyasallar ve koruyucular (paraben) kullanmadığını iddia eden bir şirket (P&G). Ürününün kokusundan da bu biraz anlaşılıyor; oldukça hafif, parfümlendirilmemiş doğal ve hoş bir kokusu var. Bunun yanısıra Scuttle ya da herhangi bir geniş ağızlı kupada çok az miktarından porsuk fırça yardımıyla oldukça fazla ve yoğun kıvamlı köpük elde edebiliyorum. (Senin için yeni çektiğim bazı resimler koyuyorum) Makul ölçülerde kullanıldığında bir kutusunun oldukça bereketli olduğu kanaatindeyim bana haftada her biri 3 perdeden oluşan 4-5 tıraşla 3 ay kadar filan gitmişti. (belki de düşündüğüm kadar bereketli olmayabilir )
2 kıştır bu ürünü kullandım bu kışta kullanabilecek biraz stokum var ama bundan sonra kozmetik yasağı nedeniyle nasıl ulaşabileceğimi de bilmiyorum
Kısaca ben beğendim; denemeye bir değer ürün fakat yurtdışından erişilebilindiği sürece tabi.... Sırası gelmişken yurtdışı kozmetik alışverişini yasaklayanlara selam ederim!!!
A shave, please, but don't cut my throat. I may want to do it later myself.
C. Stengel
C. Stengel