28/02/2012, Saat: 12:31
merhaba,
güle güle kullanın, ben de bir omegacı olarak güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum, uzun ömürlü ve kaliteli fırçalar. galiba sizinkinin sapı ahşap, ayrı bir şıklık katmış, ben plastikle idare ediyorum
bu şekilde sap mevcut Türkiye içinde, omega forumda pek popüler değil o yüzden dikkatinizden kaçmış olabilir. em-ke hangi modeli isterseniz getiriyor, ben de sipariş usulü getirtmiştim.
selamlar.
güle güle kullanın, ben de bir omegacı olarak güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum, uzun ömürlü ve kaliteli fırçalar. galiba sizinkinin sapı ahşap, ayrı bir şıklık katmış, ben plastikle idare ediyorum
bu şekilde sap mevcut Türkiye içinde, omega forumda pek popüler değil o yüzden dikkatinizden kaçmış olabilir. em-ke hangi modeli isterseniz getiriyor, ben de sipariş usulü getirtmiştim.
selamlar.
(28/02/2012, Saat: 03:13)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Semogue 1305 almaya niyetlenirken hiçbiryerde bulamayınca vazgeçip Omega 11126 sipariş etmiştim. Fırçam bugün geldi. İlk izlenimim müthiş bir seçim olduğu yönünde.
Özellikle sapının yapısından dolayı tasta veya forumdaki arkadaşlarla yaptıracağımız müthiş scuttle'da köpürtme yapmak için çok uygun diyebilirim.
Pril ile yıkadım ve arko ile fırçamı kullanıma hazırlamak için 2-3 hafta boyunca her gün köpürtüp, 24 saat kurutacağım.
Detaylı inceleme kıyaslama ve resimler kısa bir süre sonra...
Şimdilik: