04/06/2014, Saat: 00:21
(03/06/2014, Saat: 20:40)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seiko sikayetle geldi. Beyler, bu ne ya?
DE89 Barley (Yellow Gillette-7) 0 - Fusion 2
Hesap boyle. Dustan sonra taktim sari jileti, cellayla bu sefer kotu bir kopuk yaparak tirasa basladim. 1,5 gunluk sakali kesmiyor. Aciyi 30 olarak tuttum, kesmiyor. Yahu, bu ne ya? Sinirden kufrederek 3-4 perde tiras oldum, sonuncusunu tersten. Kanamayi sap onledi, ama yuzum kipkirmizi. Makina mi problemli? Inanmiyorum, sonucta kalip ayni. Artik anlamiyorum. Su anda dehset bir tahrisle evde oturuyorum ve yarin isle ilgili onemli bir gorusmem var.
Satsam mi bu lanet olasi aleti? Yoksa yildizlarimiz barisacak?
Neyse, en az 1 hafta tiras olmayacagim, cildim dinlensin diye. Sabah aksam da yuzumu normal sabunla yikamayi dusunuyorum, ki tahrisler cabuk kuruyarak iyilessin.
Sayın seiko, de89 ile ilgili tıraş deneyimlerinizi takip ediyorum. De89 oldukça uysal mild ve tahrişsiz tıraşa imkan veren bir alet. Duştan sonra sakallarınızın en yumuşak olduğu zamanda oldukça keskin bir jilet olan 7 oclock ve yine yastıklaması harika bir sabun Cella ile tahriş yaşamışsanız ekipmana kızmayın. Zaten sizde tespit etmişsiniz hatanın %90 bende diyerek. Size tavsiyem acele etmeden bastırmadan, yüzünüzde kıvamlı bir köpük yapıp sakince ve asla tersten almadan tıraşı tamamlarsanız başarılı olacaksınız eminim. De 89 ile yanlış gitmeniz neredeyse imkansız teknik ilerleyene kadar tersten tıraş olmayın lütfen bence gereksiz.
e mail adresim [email protected]