08/06/2014, Saat: 22:25
Evet arkadaslar, bugun de89 la ucuncu tirasim oldu. 5 gunluk sakal, dinlenmis cilt, guzel bir dush. Sabunlari bugun askiya aldim ve rus yapimi everesti tasta kopurerek tirasa basladim. 3 perde fazla bastirmadan ve tersten almadan isi bitirdim. Sinekkaydiyi unuttum zaten, yanaklar iyi, boyun kenarlari da guzel fakat biyik, cene ve cene alti sanki 2 gunluk sakalli, ozellikle cene alti bolgesi. O taraftaki sakal resmen Atg yap beni diye bagiriyordu, ama riske girmedim. Tahris eskisine nazaran daha az, ama hala az hir yanma var. Gillette mach3 aftershave kullandim. Ha, sari gillette 7 ikinci kere kullandim ve attim. Ama yine de fusion bulunduracagim, ozel gunlerde sinekkaydi icin. Elim tam alisinca vazgecerim.
Bu arada bol ve kremsi kopuk 2 perdeye zar zor yetti, ucuncu perde icin tasa krem ekledim, ama malesef fircadan verim alamadim. Anlamadim, fircaya noldu ki, krem ekleyince kopurmek istemedi.
Bu arada bol ve kremsi kopuk 2 perdeye zar zor yetti, ucuncu perde icin tasa krem ekledim, ama malesef fircadan verim alamadim. Anlamadim, fircaya noldu ki, krem ekleyince kopurmek istemedi.