01/09/2014, Saat: 14:26
(29/08/2014, Saat: 19:00)capisce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle haklısın komşum çok sefer insanlar mağdur olmasın diye motosiklet için özel park yeri olmayan yerlerde kıyıya köşeye bıraktım. Şimdiye kadar 2 kez yan yattı scooter üstelik ana ayakları üzerinde iken. Bir allahın kulu da motoru kaldırmayı geçtim en azından bir özür mesajı bile bırakmıyor.
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Komşum motorum park yerini işgal ediyor diye 4 kişinin kaldırarak motorumu kaldırıma çıkarmak istediklerine bile şahit oldu bu gözler. Bildiğiniz gibi kaldırımlara park yapmak biz motosikletlilere de yasaktır ve cazai işlem uygulanır, bizzat bu cezayı yiyen arkadaşlarım var.
Eğer bir de motorunuzun bir parçasına zarar geldi ve bu zararı veren ile muhatap olmaya başladı iseniz, verdiği zararın maddi değerini hiç biri kabul etmez. Genellikle yurdum insanına göre bir motor 15.000 - 70.000 lira aralığında bir değer edemez. Onlara göra motorun bir parçası en fazla kaç para olabilir 5 -10 bilemedin 50 TL.
Şu dünyada yüzlerce ahmak, etek dolusu altın verir de, şeytandan dert satın alır.(Mevlâna)