18/11/2014, Saat: 16:27
(18/11/2014, Saat: 14:45)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 24 kişinin söz vermesi gerekli. Massdrop un çalışma şeklini açıklayayım: Öncelikle üye oluyorsunuz. Hoşunuza giden bir drop olduğu zaman iki seçeneğiniz var. İsterseniz o anki fiyattan almayı işaretliyorsunuz. İsterseniz de en düşük fiyatından almayı işaretliyorsunuz. Bu aşamada bir ücret kesilmiyor kredi kartınızdan. Eğer o anki fiyattan almayı istediyseniz de drop un en düşük ulaştığı fiyattan ürünü alıyorsunuz. En düşük fiyattan almayı garantilediyseniz de o fiyata düşmezse satış gerçekleşmiyor.
Örnek vermek gerekirse diyelim ki bir ürün 100 dolar 90 dolar ve 80 dolar olarak fiyatlanmış. Siz 100 dolarken ben bunu almak istiyorum dediniz. Gerekli sayıya ulaşıldı ve fiyat 80 dolara indi. Direk kredi kartınıza 80 dolar yansıtılıyor ama diyelim 80 dolara almak istediniz ve fiyat 90 dolarda kaldı bu durumda size satış gerçekleşmiyor.
Ben bu siteden daha önce çok çeşitli ürünler aldım. Her gün yeni ürünler geliyor. Tabi özellikle tıraş malzemelerinde dikkat etmek gerekiyor her zaman en ucuz fiyat olacak diye bir kural yok.
Peki kritik soru, fatura da 90 dolar diye direk yazıyor mu ? Gumrukte takılma ıhtımalı cok artıyor o zaman