(09/12/2014, Saat: 21:05)Kalfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: değilim deneyim ve gözlemlerime göre bende sakallar askere gitmeden önce çok seyrek idi askerde hergün hergün tıraş olduktan geldikten sonra çok belirgin bir sıklık ve artış yaşamışım
Abi bişey sorcam ben daha gencim askere gitmedim ama askerde usturaylamı tıraş oluyordunuz ? Zor olmuyor muydu.
Hayır,arkadaşın da sana dediği gibi ustura,jilet vs. yasak sadece normal düz permatikle olunuyor,ama orada benim demek istediğim her gün aşırı tıraş olmanın etkisinden bahsetmek istemiştim.
Oopss doğrudur,ben de bu fırça konularında pek bilgim yok sadece üstünde yazan yazı öyle diye yazdım buraya demekki domuz kılı fırçaymış bu.
Birde komşular ben bu arko çubuk sabunu nasıl kullanmalıyım sizce forumda okudugum kadarıyla kimisi ambalaj üzerinden kullanmak iyidir,kimiside sabunu kaba basmak gerek diye yazılmış,ambalaj üzerinden nasıl kullanılır böyle kullanınca kokusu etkisi filan uçar gider diyenler olmuş direk üstündeki kağıdı yırtıp fırçaya mı sürülür yada elinle alıp yüzüne mi sürcem ve bunun ayarı ne kadar olmalıdır?? diğer türlü kaba bassak direk sabunu başka hiçbir işlem yapmadan herhangi bir kaba boşaltıp bırakcazmı??