27/03/2012, Saat: 21:51
hocam konuştum ben, fotoğraf ta gösterdim, içyüzeyini 4,5 cm çapında tırtırlı olarak söyledim. ancak biraz pahalı geldi bana. yazayım siz karar verin. fırça koyma yeri yoktu son yollanılanda o modelleri söyledim bende.içi 4,5 cm hesabı şu şekilde. kalıbı 300 liraya yapıyor, bunu her scuttle a eşit olarak bölmek gerekecek. bunun üzerine yapacağı her parçaya 20 lira istiyor, yani bir tane de alsak 100 tanede alsak kalıp ücreti hariç 20 lira. herbirini farklı boyalarla boyayabilecek anladığım kadarı ile, o yüzden herkes istediği renkleri isteyebilir. bir de kırılmaz sigortası veren bir kargo ile anlaşmalıymış, buradan sarmalar karşı ödemeli gönderirim dedi.
selamlar.
selamlar.
(27/03/2012, Saat: 19:10)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam dublex mi diyorlar buna bilmiyoum ama içinde fırçayı sıcak tutmak için bir katman olacak içinde suyun durduğu, standart mantar veya plastik tıpa ile tıkanabilen. iç yüzeyinde hafif tırtır olacak... bir de çok büyük olmayacak.iç kısmı şu çorba fincanlarının boyutunu geçmemeli bence...
şunlardan:
http://www.porselensepeti.com/a/b/g/sari...fincan.jpg