23/12/2014, Saat: 13:19
(23/12/2014, Saat: 10:47)merg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf hocama katiliyorum ve ben de ayni soruyu soruyorum misal bursada kağan diye buyuk bir kozmetik magazasinda 180 tl olan parfum hepsiburadada 90 tl mail attim emin misiniz orjinal olduguna diye evet orjinal dediler bu siteden satilanlar icin ne dersiniz mustafa bey sonucta piyasadan temin ediyorlar veya watsons o da ayni sekilde bayagi farkli sekilde ucuz satiyordu ayni parfümü
Watson,Gratis gibi mağazalar zaman zaman toptan satıcılardan daha ucuza mal satabiliyor,sebebi yıllık bütçe denilen mesele.Parfüm ithalatçısı zincir mağazaya yılbaşı iskonto bütçesi olarak 1milyon verdi diyelim.Zincir mağaza bu bütçeyle isterse Burberrys parfüm 10TL diyebilir,hiçbir zararları olmaz.İnsiyatif mağaza müdüründe.
Geçtiğimiz aylarda Fritolay dünya başkanı Türkiye'ye geldi,ikram olarak milyonlarca TL indirim bütçesi verdi,marketlerde cips fiyatları birden aşağı indi.
Hepsiburada sadece belirli parfümleri ucuz satabiliyor. Ucuz dediğimde ucuz değil, normal fiyatı o aslında. Burberrys parfüm stoğunu çok fazla yapmışki günlerdir 100TL olduğunu duymayanımız kalmamıştır
Hepsiburada zaman zaman Tahtakale'den tedarik yapıyor. Samoa gibi olduk, %100 kavramı yok, herşey olabilir
Anlayacağınız ipi ellerine almışlar bizleri kedi misali oynatıyorlar
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com