(24/12/2014, Saat: 00:52)mrtgum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbulduk, mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Banat deluxe fırçayı sentetik olduğu için tercih ettim, hayvan kılı fırçaların kokusuna pek dayanamıyorum şimdilik iyi iş görüyor. İleride tabii daha iyi bir fırça düşünülebilir.
Son 3 gündür yeşil astra jiletleri deniyorum . Fiyat performans oranı yüksek jiletler, tahriş yaşatmadı.
Arkoyu biraz tatlı badem yağı ile modifiye ederek kullanıyorum. Olağanüstü kokusu ve nostaljik ambalajı yüzünden arkodan vazgeçebileceğimi zannetmiyorum. Adeta zaman makinesine binmiş de 60 lı 70 li yıllardan günümüze gelmiş kerata . Öte yandan kokusu da bağımlılık yapıyor Ne olursa olsun arko sabun gönüllerin şampiyonu.
Komşum sanırım ben Banat Deluxe fırçayı Banat Perfect ile karıştırdım zira Banat Perfect domuz kılı. Tabi paketinde doğal kıldan üretilmiştir yazıyor sadece. Ne kılı olduğu yazmıyor.
İyi fırçalarda normalde koku sorunu yok. İlk açılışta belki olabiliyor o d bir kalıp sabun rodajından sonra kolayca geçiyor. Özellikle sentetik kullanmaya devam etmek istiyorsanız da çok beğenilen Mühle ve Plisson sentetik fırçalar var bir araştırmanızı öneririm.
Badem kokusunu bu denli seviyorsanız mutlaka Cella tıraş sabununu denemelisiniz. Hem o da nostaljik 1899'dan beri aynı.
https://instagram.com/buyukkotukurt/