07/01/2015, Saat: 14:58
(06/01/2015, Saat: 18:15)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeşil astranın en fazla sevdiğim yönü boğaz bölgesinde canını yakmaması ve tahriş yaşatmaması. 50 li perma sharp almıştım. keşke acele etmeseydim.
Emin olun kanaatimce teknik ile alakalı bu durumlar. Çünkü sakalım çok sık ve sert. Zımpara gibi aynı. Yeşil astra ve Perma Sharp ile harika tıraşlar oluyorum. Üstelik Arko sabunu tüm sabunlardan daha çok sevdim çünkü yavaş ve acele etmeden gerçekten tıraşlarım çok şahane oluyor. Wilkinson Sword ile bazen EJ89 Barley ile tıraş olurum. Tahriş olmuyor yanma olmuyor Cella sabundada Arko sabundada Wilkinson sabundada gerçekten aynı tıraşları oluyorum acele etmeyin yeter ve ben boğaz bölgesini her zaman tersten alıyorum sürekli ne sivilcelenme ne yanma ne tahriş hiçbiri yok. Yaşasın Arko diyorum evet biraz cildi kurutuyor ama bu pek sorun olmuyor çünkü benim cildim aşırı yağlı Arko sayesinde cildimin yağ dengesini sağlamış oldum. Cella yı ayda yılda bir kullanırken Arko yu her 2 günde bir yada 3 günde bir kullanıyorum.
Islak Tıraş