Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@izbe hocam kodu ptt'nin sistemine girip bir de ordan bakın. İade vs. olmuş olabilir, detayları oradan görebilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
Merhaba, çok ilginç bir şey paylaşayım size.
PTT bir hafta içinde İtalya'ya kargo teslim etti. 6-TL kargo fiyatı. Tabi İtalyan kargo ve gümrük kurumlarının da etkisi büyük
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
@btoprak, aynen hocam gelir gelmez hemen yatılı öğrenci yurduna vericem.
@onurcakmak hocam, PTT sisteminde hala "EDI-received" görünüyor. Ama bugün işim PTT ye düştü. Orada sorgulattım. Ürün Bahçeşehir e bugün gelmiş, yurtdışı kabul onayı bekliyormuş. Bakalım ne zaman gelecek.
Yorumları: 599
Konuları: 12
(18/10/2016, Saat: 15:48)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak, aynen hocam gelir gelmez hemen yatılı öğrenci yurduna vericem.
@onurcakmak hocam, PTT sisteminde hala "EDI-received" görünüyor. Ama bugün işim PTT ye düştü. Orada sorgulattım. Ürün Bahçeşehir e bugün gelmiş, yurtdışı kabul onayı bekliyormuş. Bakalım ne zaman gelecek.
Şimdiden hayırlı olsun
@izbe üstad, yorumlarını merakla bekliyorum
Saygılar.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
@corpus36 sağol hocam. Elimde "super" hariç bütün feather lar var. Uyumlu olacağını zannetmiyorum ama light feather ı bile deneyeceğim. Uymazsa dremel ile uydurucam. Yani bir nevi "vurucam kırbacı vurucam kırbacı"
Yorumları: 599
Konuları: 12
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 2,021
Benim Razorock Hawk bugün geldi nihayet. Daha doğrusu ben gidip teslim aldım. Dün sitede başka bir adrese gitmiş her nedense. Tabi orada alıcı (yani ben
) bulunamayınca en yakın PTT iş yerine bırakılmış paket. Bugün bir süre kuyruk bekledikten
sonra Hawk'a kavuştum. Darısı size
@izbe üstat.
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
18/10/2016, Saat: 17:06
(Son Düzenleme: 18/10/2016, Saat: 17:07, Düzenleyen: btoprak.)
Hayırlı olsun
@msakalli üstad. Güzel günlerde kullanın.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Yorumları: 2,021
(18/10/2016, Saat: 17:06)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun @msakalli üstad. Güzel günlerde kullanın.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Teşekkürler üstadım
(18/10/2016, Saat: 16:57)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim Razorock Hawk bugün geldi nihayet. Daha doğrusu ben gidip teslim aldım. Dün sitede başka bir adrese gitmiş her nedense. Tabi orada alıcı (yani ben ) bulunamayınca en yakın PTT iş yerine bırakılmış paket. Bugün bir süre kuyruk bekledikten sonra Hawk'a kavuştum. Darısı size @izbe üstat.
Teşekkür ederim hocam. Sizde güle güle kullanın.