(18/06/2022, Saat: 18:54)EmreShaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullandığınız aletten memnun musunuz biraz yorumlar mısınız mesela hangi alete daha çok benziyor gibisinden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Komşum,
Uzunca süredir bu makinayı almayı planlıyordum, ama sap uzunluğu konusunad aklımda soru işaretleri olunca görmeden almayayaım demiştim. Eskişehir’e Razorus ofisine gidince hayran kaldım ve siparişini verdim: iyi ki de almışım.
Öncelikle fotoğraflardakinden çok daha şık durduğunu belirteyim. Özellikle de sap kısmındaki renk büyük farklılık katıyor. Sap kısmı uzun gözükmesine karşın ele tam oturuyor ve işlevini layıkıyla yerine getiriyor.
Kafa kısmı geniş olduğundan dolayı burun altı kısmında uğraştırıyor ama bu kişinin el melekesine de kalmış birşey.
Slant olarak bende Razorock German Slant 37 var. Bu makinayla kaşılaştırmak gerekirse aralarında dağlar kadar büyük bir fark yok; fakat Parker’ın bir seviye daha konforlu olduğunu belirtebilirim. Bu da seçim sebebim olarak Parker’dan yana oy kullanmamam sebep oluyor.
Diğer makinalardan ise her zaman örneklediğim Yaqi Klasik ile karşılaştırısam bir seviye daha mild ve daha konforlu. Jileti hissettirdiğini belirtebilirim, cildi hassas olanları yorabilir.
Jiletlerde ise keskin jiletleri sevdiğini fark ettim. Özellikle de Derby Usta’da harikalar yarattığını belirtebilirim. Buna karşın jiletin herkese göre farklı olduğunu ifade etmem gerekir, iyi bir Derby Usta ile (Derby’lerin bir üretim standardı olduğunu düşünmüyorum, tamamen şans meselesi) harikalar yaratıyor, yağ gibi aktığını söyleyebilirim.
Malzeme kalitesi olarak güzel ve şık, minor göze çok batmayan kozmetik kusurları var ama yakından bakıldığından fark ediliyor. 3ONE6’nın kusursuzluğunu beklememek lazım ama makina çok şık duruyor.
Kısacası, ben iyi ki almışım dedim. Indirim varken (bugün son gün) almakta fayda görüyorum.